AKTUELNO

Situacija u kući menja se iz minuta u minut, a ovo niko nije očekivao.

Iako se pre nekoliko dana Ana Korać naljutila na svog najboljeg druga Marka Janjuševića Janjuša, ona i te kako provodi vreme sa drugim ukućanima, a moglo bi se reći i da se glasnije smeje nego inače.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se moglo primetiti da je Janjuš potonuo otkad ne priča sa svojom miljenicom, zbog koje je i novčano kažnjen, Ana  provodi vreme sa ostalim takmičarima u kojima se ne ubrajaju samo razgovori.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što su svi takmičari zauzeli svoje pozicije u krevetu, ona je otišla u krevet Milana Miloševića i sela mu u krilo pokušavajući da mu pokaže nešto veoma zanimljivo. Kako je Milan dodirivao dok je simulirao s*ks, Ana je uzviknula:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Upiškiću se, ma upiškila sam se! Milane, je l sam se upiškila, mokro je!

Ubrzo je usledilo remek delo Miljana Vračevića, koji je mešavinom upaljača i dezodoransa zapalio vatru u pokušaju da je uplaši plamenom i blizinom vatre. Ona je vrištala od straha, a svi ukućani su pažljivo posmatrali situaciju koja je bila i te kako zabavna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je trajalo ovo dešavanje, Janjuš je tužan u krevetu pored navodno spavao, a pretpostavlja se da nije želeo da učestvuje u ovome iz razloga što je povređen postupcima njegove najbolje prijateljice.

K.R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Miljan Vračević

'